2009 m. balandžio 29 d., trečiadienis

Kam draudžiama, kam - ne

Pagal galiojančias KET ženklas Nr. 332 "Sustoti draudžiama" draudžia transporto priemonėms sustoti (stovėti) toje kelio pusėje, kurioje yra šis kelio ženklas. Negalioja skiriamuoju ženklu "Neįgalusis" arba neįgaliųjų asmenų automobilių statymo kortele pažymėtoms transporto priemonėms sustoti.
Panašu, kad dėl neapgalvoto ženklų sustatymo miesto maršrutiniai autobusai patenka į keblią situaciją. Na, bet jei galima autobusams, kodėl turėtų būti draudžiama kitiems???


Taikos pr., šalia "NEAPOLIS" verslo centro.



Sausio 15-osios ir Rumpiškės gatvių sankryža - "Čia mane [sidabrinį automobilį] rasite kasdien po pietų". Kuklesni stovi toliau link "Avitelos".






Taikos pr. link "VĖTRUNGĖS" pasažo - pastovus "VIP parkingas". Kasdien tie patys. Mašinos įspūdingos, bet gal per mažos savininkų pareigos, kad drumsti jų ramybę???

Arba nuimkt tuos draudžiamuosius ženklus, arba bauskit pažeidėjus...

6 komentarai:

  1. Susirask darba neuzsiemes nesamonem,kur siulai statyt masina,kai kieme telpa 5 masinos,o butu 60? I balkona temptis?

    AtsakytiPanaikinti
  2. As tai nesuprantu kam ta stotele apvesta, nes iki jos atstumas nuo automobilio daugiau nei 15m.
    Rimtai uzsiimk darbu Ponas Mariau, o ne nesamonem. Uzkliuvo viena masina, visoj gatvej pasiziurek kiek pristatyta

    AtsakytiPanaikinti
  3. Masina paliekam seimininko sazinei, o stotele apvesta tam, kad parodyti jog pagal kvailai sustatytus zenklus autobusai cia sustoti dienos metu negali. Tai draudzia zenklas...Skaitykit KET.
    P.S. Darba turiu. Ir jo tikrai daug.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Akivaizdu, jog Klaipėdos miesto kelio ženklų "fotografui" iš visų, kasdien Sausio 15 - osios gatvėje stovinčių automobilių, labiausiai patiko būtent sidabrinis. Puikus pasirinkimas, pavydus mat žmogus :))) Akivaizdu, jog "fotografui" ne tik darbo, saviraiškos, bet ir dėmesio trūkumas.
    Pasiūlyčiau ne tik rimtai įsidarbinti, bet tuo laisvu laiku pasiskaityti ir lietuvių kalbos taisykles. Akivaizdu, jog gyvenime ne tik su rašyba kyla bėdų ;)))

    AtsakytiPanaikinti
  5. is ties ir man labiausiai patiko sidabrinis,masina tai siaip sau,o vairuotojas tikrai keistas.vaziuotu statytu toliau su visais gal net policija nebaustu.matosi kad su saviraiska,darbu ir demesiu (ne pareigunu),lietuviu kalba visks OK

    AtsakytiPanaikinti