2010 m. gegužės 4 d., antradienis

Dviguba ištisinė linija Klaipėdoje - nereikšminga

Klaipėda yra ypatinga vieta, kur galioja visai kitokios eismo taisyklės. Teisingiau jos čia negalioja ir yra bereikšmės, niekam neįdomios. Nei vairuotojams, nei pareigūnams. Mūsų mieste laisvai galima kirsti dvigubą ištisinę liniją, galima važiuoti prieš eismą (ne tik kunigams), sustoti kur ir kaip patogu.






2 komentarai:

  1. Pirmoje ir trecioje nuotraukoje zmones tiesiog ivaziavo i salia esanti pravaziavima, pamate kad tenais vietos parkuotis nera ir grizdami prisiparkavo laisvoje vietoje iskart uz pravaziavimo. Paprastai taip jau buna jei grizti namo velai nakti. Kad apvaziuoti pagal taisykles, reiktu labai jau bereikalingai nebloga kelio vingi pravaziuoti. Tai kame problema?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nu tu anonimas idomiai mastai!!! O tau ne problema isvaziavimas i priespriesini eisma??? PAziureciau, kai paciam taip panosej nakti isvaziuotu koks erelis. Visose nuotraukose akivaizdu, kad masinos isvaziavo pries eisma. Tai draudziama. Kiek jau tu cia to kuro isdeginsi, kad pavaziuoti kelis/keliasdesimt metru, apsisukti ir normaliai pastatyti masina.

    AtsakytiPanaikinti