2009 m. liepos 27 d., pirmadienis

Pasiūlymas - pirma juosta tik į dešinę

Paskutiniu metu gavau nemažai laiškų adresu vairuoju@lietuvoje.info su vairuotojų pasiūlymais pakeisti eismo tvarką Šilutės pl. esančių sankryžų pirmosiose juostose t.y. leisti iš pirmosios juostos tik sukti į dešinę.

Vairuotojų nuomone tai padėtų išspręsti ar bent jau dalinai sumažinti vakarinių transporto kamsčių problemą ir padėtų taupyti laiką, kuomet dauguma žmonių važiuoja namo ir, norėdami pasukti iš Šilutės pl. į Debreceno g., Statybininkų pr. ar Vingio g., turi gaišti laiką. Degant raudonam šviesoforo signalui pirmojoje juostoje stovi ir tiesiai važiuojantys automobiliai tuo trukdydami norintiems sukti į dešinę. Juolab, kad visose šiose sankryžose yra įrengtos "Žaliosios rodyklės" leidžiančios sukti į dešinę degant raudonam šviesoforo signalui.


Šis "Audi" automobilis norėdamas pasukti į dešinę yra priverstas gaišti laiką ir laukti kol užsidegs žalias signalas priekyje stovinčiam ir tiesiai norinčiam važiuoti automobiliui.




4 komentarai:

  1. nesvaik ,kazin ar isvis kas tau paraso :) srautas tiesiai didesnis ,negu i desine

    AtsakytiPanaikinti
  2. As visiskai uz, kad tos juostos butu padarytos tik sukti i desine, nes kiekviena diena po darbo stoviu laukdamas isukti i Debreceno gatve is Silutes plento, ir laiko gaistu, ir kura deginu.O dar jei bandai pasignalizuot nes viena masina priekyje tik tiesiai vaziuojanti, tai labai nepatenkinti lieka, nors man is galo dar kokie 5 laukia kol gales pasukt i desine. Nors yra ir geru vairuotoju, jei mato, kad stovi is galo jam su ijungtu posukio signalu, pasitraukia, praleidzia.

    AtsakytiPanaikinti
  3. aisku kaip paprasta kai sieki tik sau interesu. siaip srautas vaziuoti tiesiai yra labai didelis. tai jei dar autobusai ir mikriukai pradetu rikiuotis i antras juostas, uzsikistu viskas konkreciai. pasiulymas absurdiskas!!!!

    AtsakytiPanaikinti