2010 m. birželio 23 d., trečiadienis

"Mikriukams" viskas galima

Be abejonės daugelis paprastų automobilių vairuotojų sutiks, kad maršrutinių "mikriukų" važiavimo stilius nedžiugina ir saugumo mūsų gatvių eismui nesuteikia.
Dažnai atrodo, kad jų važiavimo stilius grįstas "taikiniu 2,5 LTL" - tuomet jau kelių eismo taisyklės nesvarbios. Svarbu taikinys. 
Taip nudirbus dieną, panašu, kad po darbo taisyklės taip pat negalioja.


3 komentarai:

  1. Gerbiamasis tvarkingas vairuotojau,
    Peržiūrėjau daugybę tavo įdėtų naujienų. Net neabejoju, kad vakar gavai teises ir tavo didingąjį Peugeot 107 išpuvusiu dugnu didingai puošia keturi klevo lapai iš visų pusių, naktim kali KET ir kabinėjies prie visko, ką pamatai gatvėje. Tavo tokie komentarai, kaip "OMG kaip jie gali šitaip!??" tik parodo, kad esi verksnys, kuriam trūksta dėmesio.
    Taip pat, norėčiau paklausti dėl šios naujienos:
    http://vairuoju.blogspot.com/2010/04/saugaus-eismo-diena-tik-atmintinu-dienu.html
    "Įregistruotų, perregistruotų arba išregistruotų transporto priemonių vairavimas be valstybinio numerio ženklų (ženklo) arba vairavimas pasibaigus laikino valstybinio numerio ženklų galiojimui (išskyrus atvejį, kai pranešus policijai apie automobilio numerio vagystę, vykstama išsiimti naujų numerių) – užtraukia baudą vairuotojams nuo 100 iki 200 litų arba teisės vairuoti transporto priemones atėmimą nuo vieno iki trijų mėnesių."
    Išskirsiu šią dalį: "vykstama išsiimti naujų numerių".
    Ar, tamsta, klausėte ar šio vilkiko vairuotojas nevyksta išsiimti naujų numerių? Manau tai būtų galima traktuoti kaip šmeižtą vykdant KET pažeidimus, nes jokių įrodymų neturite.
    P.S. Trink greičiau mano komentarą, kol dar nepamatė kas nors ir nepagalvojo, kad nekietas tu.
    P.P.S. Vien KET žinoti neužtenka, pasidomėk teisine puse to, ką dedi, nes dėdės kelininkai už jų darbo rezultatą pavadinimu "Cirkas" gali supykti ir patraukti tave baudžiamosion atsakomybėm. Čia tik vienas pavyzdys, galiu atrasti ir daugiau.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ar nebūsi tamsta CIRKO DIREKTORIUS ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. labai patiko jusu blogas , rasykit ko daugiau :)

    AtsakytiPanaikinti