2010 m. spalio 19 d., antradienis

Statyti tvarkingai automobilius - ne mums

Verkiam dėl trūkstamų vietų automobiliams laikyti kiemuose, bet ar patys mokame tvarkingai ir protingai juos sustatyti, kad būtų daugiau vietos??


Žalias lapas puikus pavyzdys patyrusiems ar atvirkščiai - daryk kaip visi daro?

5 komentarai:

  1. Del tu aiksteliu. Jei viena masina pastatyta ant linijos ir as statau salia, tai automatiskai gaunasi kad ir as lieku ant linijos, nes kitaip duru neatidarysi. Salia manes dar kazkas pasistato veliau, gaunasi jau panasiai kaip pirmoje foto. Tada isvaziuoja pirmasis, isvaziuoju as ir lieka treciasis. Ir susidaro ispudis kad jis begedis parkuotis nemoka. Tokia situacija dazna

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dėl to ir kyla visos problemos , kad nemoka pacukai ir kiti statyti žmoniškai mašinų. Vienas bukagalvis pasistatė kreivai ir kiti nebetelpa. Aktuali problema daugiabučių kiemuose. Jokio galvojimo apie kitus, tik apie save - o man dzin!

    AtsakytiPanaikinti
  3. vo butent, nereikia knisti proto.. kaip vienas komentatorius sake, daznai buna taip, kad vienas pastate kreivai, nu tipo minutei, kol cigareciu nusipirks, tada ir kitas taip ir trecias, tada tie du nuvaziuoja ir tu per viduri lieki ozio vietoj, nes nauji atvaziave tvarkingai statosi..

    AtsakytiPanaikinti
  4. ...tai visa problema ir yra tame, kad tokiam "ai minutelei...ai po..ui" nerūpi kiti ir aplamai tvarka. Per tokį paskui ir nėra vietos. Bet yra ir tokių, kurie niekur neskuba, bet numeta savo masina bet kaip net negalvodami apie kitus.
    Nesuprantu, kodėl laikant teises visi kaip angeliukai vazineja, tik gauna pazymejima ir prasideda...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Jiep tokiu poxuistai kurie kreivai ant pievos stato ir knisa. Gal geriau jie varo į savo Airija ir Ispaniją kopūstu ravėt....

    AtsakytiPanaikinti