2010 m. sausio 18 d., pirmadienis

Vakarų slalomas: kelių ereliams ir ne tik

Jau nebe pirmą kartą organizuojamas "Vakarų slalomas" praėjusį savaitgalį, pirmą kartą šiais metais, jungė aukščiausią pavarą šalia Endriejavo.
Puiki vieta ir renginys, tiems kuriems "gazas-dugnas" nenumaldomas dalykas mieste. Kad nekiltų nereikalingų įvykių ir nelaimių, gatvių ereliams vertėtų dalyvauti tokiuose renginiuose, o ne drąskytis gyvenvietėse.

Organizatoriai galėtų kaip nors plačiau ir iš anksto informuoti apie renginius. Norinčiųjų ne tik pažiūrėti būtų gal daugiau.
























Nusipirkai tokią štai senieną ir varinėk sau sveikas po laukus ar lenktynių trasoje, o ne miesto gatvėmis.





Daugiau informacijos ir nuotraukų: http://www.waska.lt/

4 komentarai:

  1. "Organizatoriai galėtų kaip nors plačiau ir iš anksto informuoti apie renginius. Norinčiųjų ne tik pažiūrėti būtų gal daugiau." Uzteko ir taip jau ju, sunku buvo suvaldyti girtu vietiniu ziurovu emocijas.. O kas liecia dalyvius, tai buvo maksimalus reigistraciju skaicius.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Renginukas super. Gaila, kad jame nesimate mediku brigados ir policijos. Gal pastarieji ir padėtų kovoti su neblaiviais?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oho koks renginys! tik tikrai nesaugu.. O visus ieskancius naujo automobilio ar automobilio tokiems "pasidraskymams" kvieciu aplankyti https://lt.brcauto.eu/automobiliai labai geri auto

    AtsakytiPanaikinti
  4. wow geras, kokie "pasidraskymai" tik svarbiausia, kad viskas vyktu saugiai, stai cia apie lenktynes taip pat skaiciau https://dailymiata.blogspot.com/2016/04/speed-secrets-by-daily-miata.html?showComment=1559065951118#c977730841604472693 O ir apie BRCAUTO taip pat geru atsiliepimu jau girdejau

    AtsakytiPanaikinti