2009 m. gruodžio 18 d., penktadienis

Girulių kelyje nesaugu

Žiema - neabejotinai sudėtingesnis metas vairavimui nei vasara - tamsu, slidu, keliai nevalomi, matomumas dažnai prastas ir t.t. Tai metas kai vairuotojai turi būti ypatingai dėmesingi.
Gaila, kad saugiai kelionei automobiliu per mažai dėmesio skiria ir eismo organizatoriai, kelininkai bei kt. atsakingi už saugų eismą.


"Man labai svarbu ir rūpi, kodėl kelias i Girulius nuo Melnragės Klaipėdoje yra nesužymėtas? Jau nekalbu apie apšvietimą ar kažką panašaus, bet stulpelius, žyminčius kelio kraštus (to nėra, kai pasnigo ir keliai nenuvalyti, iš viso tapo nebeaišku kur kelias baigiasi) galėtų ir sustatyti, o be to, nėra posūkius žyminčių ženklų...Apšvietimo nėra, ženklų nėra, o Giruliai priklauso miestui... Kiek žmonių ten gyvenančių kasdien važiuoja į darbą ir namo, kiek tėvų veža kasdien vaikučius į darželius ir atgal....pavojinga, nesaugu ir baisu!
O jei dar įvertinti riziką, kuomet gali kokia stirna į kelią iššokti... Bet čia būtų nuotykis, gal linksmas, gal nelabai, bet kasrytinis ir kasvakarinis kelias tamsoje i darželį ir namo su 2 metų vaiku manęs visai nežavi...", guodėsi Kristina.






2 komentarai:

  1. Visiškai pritariu, šis kelias neatitinka Klaipėdos miesto gatvės statuso.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Praejo lygiai metai, o rezultato jokio... gerai, kad bent nuvalo kelia ten... beje, per paskutinius2 men per kelia staiga perbego lape, kita karta-briedis...gerai, kad greitis buvo mazas, bet jei ne....

    AtsakytiPanaikinti