2009 m. liepos 10 d., penktadienis

Velniop tą tvarką!

"Mažiau paskaitų ir mažiau praktinių vairavimo pamokų, nors siūloma sudėtingesnė būsimųjų vairuotojų mokymo programa", - tokie liberalūs, tačiau keliantys daug abejonių pakeitimai numatyti Vairuotojų pirminio mokymo tvarkos aprašo pakeitimų projekte.



Tuomet nebus ko norėti iš tokių bukagalvių "parkuotojų" kaip šioje nuotraukoje darytoje 2009 07 08 prie PC "Banginis". Tokiems turbūt ir minimali praktinio vairavimo pamoka nepadės:


Įdomu, kada jau taip pradės "parkuoti" iš kitos "Banginio" pusės t.y. Vilniaus pl., šalia "Statoil" degalinės??? Ten gal patogiau būtų - 3 eismo juostos, platu, erdvu...atvažiavai, numetei...

3 komentarai:

  1. jo ,cia gaidys konkretus

    AtsakytiPanaikinti
  2. pastatytu taip masina Vokietijoj, zmones iskviestu greitaja. Galvotu, kad gal zmonems bloga pasidare ir staiga turejo palikti masinas...arba mazu maziausiai nesuprastu tokiu nesamoniu.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nežinau kur jis mokėsi parkavimo įgūdžių, bet bent mano vairavimo mokykla Klaipėdoje, tai išmokino parkuotis pagal taisykles. Visada telpu į linijas, niekada nestatau mašinos skersai ar per dvi vietas, o kad palikti važiuojamoje aikštelės dalyje, tai išvis nekyla mintis. Čia reikia turėt stiprių psichologinių sutrikimų, kad taip numesti automobilį. Nekenčiu tokių neatsakingų vairuotojų.

    AtsakytiPanaikinti