2009 m. rugpjūčio 27 d., ketvirtadienis

Plyta Rūtų gatvėje. Ne Balandžio 1 d.?

Naujovė Rūtų gatvėje! Nuo pasažo "Vėtrungė" eismas Rūtų g. link Minijos g. draudžiamas!
Čia gal koks nevykęs mūsų miesto eismo rūpintojėlių pokštas??? Įdomu būtų sužinoti tokio sprendimo priežastis.





Kaip bebūtų, kol kas "plytos" nieks nebijo. Per galvą kol kas neduoda. Visi "varo", ženklo nemato, nekreipia dėmesio. "Yr pofik".

18 komentarų:

  1. Nu geras bajeris, net pagalvojau apie balandžio 1 ir dar atstumas nurodytas. Gal kas su “bambaliu” ir peršoktu ta atstuma. Gal tame name apsigyveno koks “ponas”. O gal dabar jau laisvai prekiaujama tokiais kelio ženklais ir kas nori gali pasistatyt nors ir Taikos prospekte.

    AtsakytiPanaikinti
  2. kazkada ta gatve buvo uzdara .paziurekite koks ten eismas intensyvus ,o laiptines durys yra vos 5 metrai nuo vaziuojamosios dalies .triuksmas visa diena .labai geras sprendimas

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tai tuomet iš viso tą gatvę naikinti/uždaryti.

    AtsakytiPanaikinti
  4. o kaip greitoji pas tave atvaziuos ?

    AtsakytiPanaikinti
  5. O kaip iki tol važiavo, kol nebuvo pravažiavimo į Taiko pr.??? Atvažiuodavo, manau, daug greičiau nei dabar.

    AtsakytiPanaikinti
  6. galetu ir vel to pravaziavimo nebuti

    AtsakytiPanaikinti
  7. Tik galėtų farai apie tai informuoti iš anksto pvz. spaudoj/radijuj. O tai parvažiuoji ir še - plyta. Kur dėtis? Vien spontaniški veiksmai. Juk tų ženklų pastatymą pirmiausia priima saugaus eismo komisija. Tai bent jau internete paskelbtu, kad numatomi sekantys pakeitimai.

    AtsakytiPanaikinti
  8. o kai atvaziuoji i kita miesta nepaisai zenklu ?tave kas informuoja?

    AtsakytiPanaikinti
  9. Bet ar matet koks kelio ruozas tesitesia? ogi TIK iki kotedzu pabaigos. tai vadinas, visi kurie gyvena prie Minijos gatvės i Vetrunges pasaza atvaziuoja o paskui????? per aplink namo?

    AtsakytiPanaikinti
  10. ner ko vazinetis ,reikejo is tikro uzdaryti gatve kaip anksciau kad buvo

    AtsakytiPanaikinti
  11. idomu jei patys ten gyventumet ar labai noretusi ratus suktiper aplink? nuvaziuot nuvaziuoji i prieki o atgal?

    AtsakytiPanaikinti
  12. nepastebejau kad ten plyta, 100 metu vazinejau ta gatve ir dabar se tau kad nori, vakar policija nukirto, gaude visus kas vaziuoja "pries eisma". i klausima kodel cia padaryta 30m vienpusio eismo atkarpa patrulis neturejo atsakymo, jiems irgi nepasake kodel. kas ta nesamone sugalvojo? jauciu koks itakingas kotedzo gyventojas sumaste ir paderino miestieciams toki siurpriza.

    AtsakytiPanaikinti
  13. as gyvenu ten ,ir dabar ramiau pasidare ,musu iejimas - 5 metrai nuo gatves .o eismas ten paskutiniu metu buvo ogo go ,ir laksto visi kaip nuo b--- nutruke

    AtsakytiPanaikinti
  14. tai tada isvis uzdaryti nei padaryti vienos krypties eisma, juk ir taip laksto, juk cia ne senamiestis.
    juk ten greitoji isikurus yra netoli db nebegali kaip visad is po ligonines uzsukt i vetrunges iki nusipirkt konors ir gryst i garazus nes yra plyta turi vazinet per bijunu gatve ir t.t.
    Vejai chebra!!!
    sakot 5m iki laiptines tai cia kaip visur, ar yra ka partrenke?????? ar avarija ten buvo niekad nemaciau nuo gimimo gyvenu ir viska ten zinau..
    jau tikrai butu geriau kaip anksciau pesciuju takas :)

    AtsakytiPanaikinti
  15. tai greitajai isvaziuoti palikta viena kryptis juk ,o builkuciu ne tik iki parduotuveje juk yra :) o ka reikia pirma ,kad partrenktu ka nors ,ir tada galvoti ?

    AtsakytiPanaikinti
  16. uzdaryti gatve... tik ir mokat pasakyti. juk ne vieni gyvenat 5 metrai nuo gatves. o toliau geliu gatves, birutes, gandraliskes... juk tie patys kaimynai esat. tai kokius ratus reik sukineti kol iki namu grizti. del keliu metru uztverto kelio kazkieno norus patenkinti turi didziausiu ratus sukti. reik televizija iskviesti tokias nesamones parodyt.

    AtsakytiPanaikinti
  17. vienos krypties eismas pro vieną namą - kur logika? Jau geriau sureguliuotų normaliai šviesoforus ties IKI parduotuve. Į kairę pasukti atvažiuojant nuo akropolio neįmanoma, nors čia pirma sukimo arba apsisukimo vieta, kitur "nupiešė" ištisines juostas. Reikėtų papildomos šviesoforo sekcijos sukimui į kairę.

    AtsakytiPanaikinti
  18. apie ta zenkla reido laidoje:
    http://www.balticumtelevizija.lt/index.php?page=video&flv_show_video=269

    AtsakytiPanaikinti